Categorieën
algemeen

Huishoudelijke schoonmaakdiensten

Schoonmaker Dordrecht

 

De schoonmaaksector is goed voor ongeveer 30 miljoen dollar per jaar [ Relief of the interface, 2000; The London Times, 1 oktober 2005; The Prince of Wales’ Council, 1 oktober 2005; The Latinos trusting letter, 1 oktober 2005; National Health Council, 1 oktober 2005. Ik zal niet proberen exacte cijfers te vinden, want niemand wil zonder werk komen te zitten.

Een huishoudelijke schoonmaker of huishoudelijk schoonmaakbedrijf zal nooit commerciële panden schoonmaken die het grootste deel van hun werknemers uitmaken – die in de huishoudelijke schoonmaaksector. Dit betekent dat de huishoudelijke schoonmaaksector in vergelijking met andere dienstverlenende sectoren niet erg hoog gepositioneerd is. Er zijn echter uitzonderingen op de regel. Zo zullen zeer grote commerciële schoonmaakbedrijven minder schoonmakers inhuren dan binnenlandse (e-mails, postcode, geografisch gebied) bedrijven, omdat zij alleen al vanwege het aantal klanten op hun wenken moeten worden bediend.

Laat alstublieft geen slordige huishoudelijke schoonmaker op uw terrein komen, aangezien de gezondheid in het geding is. Om onaangename verrassingen te voorkomen. Het is raadzaam een huishoudelijke schoonmaakdienst een beleid en gedragscodes te laten opstellen, aangezien de schoonmakers zich zeer goed bewust zijn van de sociale regels en systemen die gelden voor huishoudelijk personeel en niet zouden misstaan bij het werken in dergelijke omstandigheden.

De huishoudelijke schoonmakers in kwestie zullen ook professionele gezondheids- en veiligheidsprogramma’s hebben en “de regels volgen”. Dit is vooral belangrijk voor huishoudelijke schoonmakers, want als zij ergens zouden schoonmaken zonder schriftelijke instructies of beleid – zouden gezondheid en veiligheid een probleem worden.

Het betekent echter wel dat huishoudelijke schoonmaakdiensten altijd producten van goede kwaliteit zullen gebruiken om uw huis schoon te maken – persoonlijk zou ik uw huis toevertrouwen aan de fabrikant van de koelkast en mij ervan vergewissen dat zij alle noodzakelijke instructies hebben voor een dergelijke schoonmaakbeurt. De goedkopere producten zullen een soortgelijk resultaat opleveren, maar met het risico van slechte service en veiligheid. De goede leveranciers van huishoudelijke schoonmaakmiddelen zullen de huishoudelijke schoonmaakmethodes kennen en de beste schoonmaakmiddelen doorgeven, want u zult merken dat de prijsklassen vrij redelijk zijn.

Een deel van een huishoudelijk schoonmaakbedrijf is het behandelen van vragen van klanten. In het begin zal ik toegeven dat ik misschien niet elke vraag kan beantwoorden de eerste keer dat ik uw huis bezoek en dat ik liever een vriendelijk persoon ter plaatse heb om me te helpen. U mag echter verwachten dat u elke keer dat u belt de tijd krijgt om vragen te stellen – vooral als het gaat om vragen die te maken hebben met uw eigen schoonmaakgewoonten – waarbij de kledingstukken uit de wasmachine of wasdroger worden gehaald en aan de thuisschoonmaker worden overhandigd, zodat wij ze in de juiste zakken kunnen legen voor recycling zodra de vuile kleding uit de machine is gehaald. Het is geen smerig proces – maar de klus wordt snel en schoon geklaard zonder de gezondheid of veiligheid van de mensen in uw huis in gevaar te brengen.

Een van de manieren waarop huishoudelijke schoonmaakdiensten de huishoudelijke schoonmaakmiddelen aan u doorgeven is via een leverancier die de verantwoordelijkheid op zich neemt voor de levering en verwijdering van deze producten. Dit betekent dat het niet nodig is de producten in uw eigen huis te vervaardigen met de meest elementaire materialen – een uitgave die velen van ons moeten compenseren via transportkosten.

Het hebben van een schoonmaakbedrijf betekent dat u alle schoonmaakprodukten die u nodig heeft in de winkels of supermarkt kunt halen. Als u een klein kind bent dat dergelijke producten moet halen – wees dan bereid om een tijdje op een afstand van de winkels te gaan staan tot de huishoudelijke schoonmaakster arriveert met hun zakken met producten. Bij schoonmaakdiensten worden de voorraden opgeslagen in een magazijn in het grotere bedrijfspand in plaats van in uw eigen huis.

Als u uw huis wilt laten schoonmaken, kunt u contact opnemen met huishoudelijke schoonmaakbedrijven. De sector kent geen geheimen – als u hun hulp nodig hebt, zullen zij u graag helpen de informatie te verstrekken die u nodig hebt om hun contracten veilig te stellen.

 

 

LEES MEER :