Categorieën
algemeen

Beveiligingsbedrijven

Beveiligingsbedrijf

 

Als alternatief huren veel bedrijven semi-geschoold personeel in dat indirect door het beveiligingsbedrijf wordt ingehuurd als hun beveiligingsmedewerker. Dit staat bekend als een “beveiligingsbedrijf contractant”.

De betalingsprovisie die u normaliter ontvangt wanneer u met een van deze beveiligingsbedrijven in zee gaat, zal normaal gesproken gebaseerd zijn op wat u denkt dat de vergoeding waarschijnlijk zal zijn. Als het gaat om de beveiligingscontracten die ik hier heb opgesomd, kunt u gemakkelijk de prijzen vinden.

Enkele van de top beveiligingsbedrijven U kunt ook overwegen om een eigen beveiligingsbedrijf

Dit verschilt niet veel van het uitbesteden aan een extern beveiligingsbedrijf, behalve dat het beveiligingsbedrijf hier het grootste deel van het risico voor u op zich neemt. Hierdoor kunt u zich meer op uw bedrijf richten, in plaats van op het beveiligingsbedrijf.

Is inhuren een goed streven om te overwegen

Zoals ik al tientallen jaren zeg, is het inhuren van een beveiligingsbedrijf vaak een goed streven voor een klein bedrijf (omdat de extra diensten die het bedrijf uw bedrijf biedt van onschatbare waarde zijn). Als solo-individu is dit echter meestal niet zo’n slimme zet omdat het beveiligingscontract meestal duur is (en daarom wordt voor veel bedrijven minder of geen beveiligingsbedrijf overwogen).

Als kleine onderneming moet u echter investeringen en geld binnenbrengen! Kijk zeer zorgvuldig naar de beveiligingsbedrijven en wat zij aanrekenen, en als u ervoor kiest deze optie voor uw bedrijf te overwegen, overweeg dan zwaarwegende financiële voorwaarden (naast de contractkosten).

Met een sterker beveiligingsbedrijf krijgt u een beter idee van wat voor bescherming u echt nodig hebt

Het zal u misschien verbazen, maar als u gebruik maakt van een contract met een beveiligingsbedrijf, verdient uw bedrijf wel degelijk geld (of u betaalt ervoor). In feite neemt u deel aan de bescherming van u en uw bedrijf, en betaalt u voor het werk van het beveiligingsbedrijf.

Wat kunt u verwachten – in termen van veiligheid?

Het inhuren van een professional wordt vaak gezien als iets negatiefs. Voor veel bedrijven is dit echter niet het geval: Beveiligingsbedrijven kunnen deskundig advies geven, persoonlijke bescherming bieden, informatie over reizen verstrekken en u zelfs vrijstellen van betalingen.

Hebt u extra bescherming nodig om ervoor te zorgen dat uw aanwezigen veilig naar het evenement kunnen gaan? Misschien moet u ervoor zorgen dat iemand van uw personeel hulp kan krijgen op een minder voor de hand liggende plaats. Misschien hebt u verhalen gehoord over een verdacht persoon die op de loer ligt achter een gesloten deur die u normaal niet neemt. Misschien heeft u gehoord van een intrige rond de aankomst van een belangrijke vergadering. Misschien is er een evenement waar u bij moet zijn. Wat het ook is, een goed beveiligingspakket kan een aantal van deze problemen oplossen. Dankzij de praktische hulp van professionals, werkt u uw gainke (en uw) argument weg.

Bescherm uw bedrijf, uw veiligheid en het beste met een bewezen beveiligingsbedrijf. Ja, er zijn geen officiële kosten voor ons om u en uw bedrijf te helpen!