Categorieën
verzorging

Hoe houd je je haar gezond

Kapper Roosendaal

 

 

 

 

 

 

Dof kapsel

Een dof kapsel is ook bekend als Poofiness in termen van de kapper. Meestal is het haar van mensen dat te weinig poof heeft. Het haar ziet er dof uit door te veel aandacht. Dit probleem kan worden opgelost door het haar minder vaak te knippen. Als je geen tijd hebt om zelf te knippen, kun je je vriendin vragen om het voor je te doen.

Probleem: te kort haar

Helaas zijn er geen manieren om het haar sneller te laten groeien. Haar groeit op een bepaalde lengte en niet meer. Met korter haar wordt het haar recht voor de camera gehouden. Krullend haar en steil haar zijn twee uitersten die je niet wilt mengen.

Oplossing: leer hoe u uw haar gezond houdt. Was uw haar dagelijks, maar gebruik een zachte shampoo voor krullend haar. Gebruik elke week alleen conditioner op uw haar om het niet te verzwaren. Als het haar pluizig is, ontwar het dan met uw vingers en gebruik een kam met brede tanden voor u het wast.

Het probleem: te mannelijk haar

Onze mannen zijn zich ook meer bewust geworden van de effecten van een teveel aan spieren voor hun gezicht. Te veel spieren kan iemand eruit laten zien als een steroïdenbedrieger. Als je op jezelf wilt letten, moeten anderen dat voor je doen. Het klinkt misschien gek, maar het minste wat mannen kunnen doen is je man advies geven als hij op zoek is naar een nieuw webadres.

Probleem: te veel injecties

Als u een van degenen bent die tweewekelijks injecties krijgen om hun lichaamsbeharing op peil te houden, hebt u waarschijnlijk het gras zien teruggroeien en de spieren zien spannen. Maar u hoeft zich geen zorgen te maken. Met de juiste medicatie kunt u er zeker van zijn dat de injecties effectief zijn. Of u kunt het risico lopen er als een pauper uit te zien in een poging de tekenen te verbergen.

Oplossing: Verminder de injecties, of wacht tenminste af tot je genoeg tijd hebt genomen om te beslissen of je ze wilt blijven gebruiken of niet.

Probleem: nog steeds harig na alpha-hydroxy

Het is triest om te zeggen, maar te veel alpha-hydroxy kan het tegenovergestelde effect hebben. Nadat je je de afgelopen dagen of weken zorgvuldig hebt geschoren, is een behaard gezicht moeilijk te verwezenlijken. Het is moeilijker om de schade aan de follikels ongedaan te maken als het niet in je huid zit.

Het tolerantieniveau voor alpha-hydroxy varieert vaak van persoon tot persoon. In sommige gevallen heeft alpha-hydroxy helemaal geen bijwerkingen; het kan echter een teken zijn dat u een ernstige huidaandoening heeft. Als u bijvoorbeeld een routine opzet waarbij u gevoelig bent voor alfahydroxy, kan het een goed idee zijn om visolie in uw normale schoonheidsregime op te nemen en u normaal te scheren.

In theorie wilt u zich ontdoen van dode huidcellen door te scrubben. Het is echter mogelijk dat je niet alle dode huidcellen kunt verwijderen, zodat je na een paar weken moet terugkomen om het karwei af te maken. Hoewel het geen pijn doet, kan het roodheid en littekens veroorzaken en de huid er ruw en leerachtig uit laten zien.

Oplossing: Was je gezicht met warm water en zeep. Dep met een handdoek en droog kort af. Zoveel mogelijk is slecht voor je, dus je kunt overwegen om een sopje uit een pot biologische zeep te kopen. Zorg er ook voor dat je je huid afspoelt met koel water.

Probleem: te veel olie

Een vette huid kan er onaangenaam, onvruchtbaar en zelfs vies uitzien. Recentelijk zijn spataders opgedoken, die zebra-achtige geweien creëren op verder gezond ogende benen. Ongetwijfeld heb je je deel van de spikeachtig uitziende spataders gezien, nou ja, de meeste mensen hebben. Het gewei is een duidelijke aanwijzing dat er te veel olie door de huid gaat, wat bijdraagt tot puistjes, mee-eters en andere minder fraaie puistjes.

De beste manier om de hoeveelheid olie die door je haar loopt tot een minimum te beperken, is door je haar van binnenuit te verzorgen. Gezond eten, voldoende slapen en gewoon je lichaam schoon houden zullen helpen om je haar zijdezacht en mooi te houden. Gewoon je vingers gebruiken om je haar van de wortel tot de punt te kammen kan helpen om gezonde oliën te verdelen en te voorkomen dat andere ongewenste stoffen zich ophopen.

lees meer: