Categorieën
verzorging

Wimper extensions

Wimperextension Den Haag

 

 

 

 

Wimper extensions zijn een van de meest populaire poppen die gebruikt worden om uw wimpers er drastischer en mooier uit te laten zien. Ze zijn uiterst leuk om te dragen en zijn nu te vinden in bijna elke schoonheidswinkel en high-end warenhuis. Er is echter geen garantie dat u het soort wimpers krijgt dat u wilt.

Soorten wimperextensions

Permanente extensions worden vervaardigd door het kweken van synthetische wimperharen, en ze blijven intact voor een bepaalde periode van tijd. Deze wimpers worden meestal op het ooglid gelijmd en groeien dan onder uw natuurlijke wimpers. Onnodig te zeggen dat extensions op basis van lijm nooit volledig op de wimpers kunnen worden gelijmd. Ze beschadigen ook de natuurlijke wimpers.

Semi-permanente extensions zijn vergelijkbaar met tijdelijke, maar ze groeien niet natuurlijk aan, zodat u de wimpers alleen een paar keer per dag over uw wimpers hoeft te borstelen. Ze kunnen worden gewassen en gestyled net als uw eigen wimpers. Semi-permanente extensions zijn lichter en kunnen meer dan een keer per dag worden gedragen.

Ontharingscrèmes bestaan uit chemicaliën die met de haren reageren om de natuurlijke haren uit te trekken. Nadat je de crème op je wimpers hebt aangebracht, laat je het een paar minuten zitten en borstel je ze vervolgens de hele dag door. Na afloop zult u versteld staan hoe uw wimpers eruit zien als die van een filmster.

Ook als u niet kiest voor wimperextensions, zijn er andere manieren om uw wimpers te verfraaien. U kunt de look van valse wimpers die alles van schitteringen tot saffier te krijgen. Deze worden gedragen door sommigen voor hun uiterlijk en zal zeker de aandacht trekken. U kunt ook wimpers laten verven, waardoor uw wimpers rood worden en een beetje sexy flair krijgen.

rolique wimpershampoo en -conditioner zijn twee van de beste merken op de markt als het gaat om de verzorging van deze speciale wimpers. Voor een nog beter resultaat moeten deze producten volgens de gebruiksaanwijzing worden gebruikt, waarbij de conditioner altijd eerst op de wimpers wordt aangebracht en vervolgens met de mascara wordt doorgeborsteld. U kunt deze producten ook krijgen in de vorm van een wimperconditioner.

Zodra u een merk van wimper extensies en accessoires die ideaal is voor u gevonden, zult u snel zien hoe geweldig uw wimpers kijken. Met de juiste behandeling en het juiste type wimpers, kunt u de wimpers krijgen die u wenst.

Er zijn ook een paar manieren om uw wimper extensions langer mee te laten gaan. Zorg ervoor dat u zorgvuldig borstelen uw extensies voor elk gebruik zal helpen de wimpers om langer te duren, en te voorkomen dat klitten. Met behulp van een wimper conditioner met dezelfde formule als uw gewone conditioner zal ook helpen uw wimpers houden langer. Deze types van wimper extensies zijn vaak wegwerp, dus je wilt ervoor zorgen dat u een die zal duren een tijdje kiezen.

Er zijn vele opties als het gaat om het aanbrengen van deze wimper extensies. Soms kunt u kiezen uit alleen de clip in extensies, en sla de ingewikkelde procedure van lijm molding. Als u meer hulp nodig dan alleen clip-ins, kunt u altijd kiezen voor de volledige set, die kan omvatten brow gel en styling lijm. Volledige sets kunnen worden gekocht voor zo veel als $ 100, maar zijn zeer kostbaar, dus bereid zijn om de nep wimpers regenereren om de paar weken.

lees meer: