Categorieën
algemeen

Wat is een buik

Piercing shop Tilburg

 

Een ander oud voorbeeld is de Mohouse, een vis, die in de Bijbel wordt beschreven als levend in water. Men denkt dat dit rond 2000 v. Chr. is geweest.

Deze types orale piercings behoren tot de meest voorkomende – mesotherapie, eponychium, en trichiasis. De mond (in de bovenste tandvleeslijn) is een veel voorkomende plaats, maar soms ook in de ruimte tussen de jukbeenderen.

Body piercing is het verwijderen, door vormgeven, inkerven en piercen van een deel van het lichaam. De piercings van de Buik en de ledematen komen het meest voor. De halspiercings worden door sommige mannen als buitensporig beschouwd, en de rugpiercings zijn in de meeste culturen zichtbaar. Hoewel goed gesteriliseerd, bieden veel salons en kuuroorden bodypiercings aan, dus wees voorzichtig en neem de voorzorgsmaatregelen voor sterilisatie in acht.

7oth piercing is algemeen bekend als navel piercings. De navel is het gebied van het lichaam waar Echter, als de piercing wordt geplaatst in de buik de navel piercings lijkt erg groot. Body Piercing is beperkt tot navelpiercings en philturgeons alleen.

Ring piercing is het proces, waarbij een dunne metalen sonde door de huid wordt gestoken. Het punt waar de sonde de huid doorboort, wordt de ring genoemd. De duim van de vinger of hand of de naald wordt in de ring bewogen, waarbij het sieraad van de hoogste orde door de huid wordt gehaald. Als de piercing in de buik wordt gezet, wordt dit een onderlip piercing genoemd. De sieraden komen hier echter niet in het lichaam.

Wanneer de ring volledig in de huid is ingebracht, komt er een gaatje uit de huid, meestal langs de ellepijp of de polslijn. Voor het inbrengen wordt een barbell gebruikt, die meestal wordt gericht in de richting waaruit het sieraad zal worden verwijderd. Een eenvoudig leren bandje wordt dan om de eerste barbell gewikkeld, en de tweede wordt door hetzelfde gaatje ingebracht. Nadat de piercing in de bovenlip is gezet, wordt het bandje verwijderd. De navelbarbell kan dan in de mond worden gestoken, en het overtollige vlees wordt weggesneden. navelpiercing wordt als modieus beschouwd.

Een navelpiercing is een standaard piercing, wat betekent dat er geen verdoving nodig is. De navel wordt meerdere malen gepierced, en het proces kan worden herhaald. Daarna wordt hij schoongemaakt, bewerkt en verpakt. De roze of bruine barbell wordt door het kleine gaatje ingebracht, meestal met een injector met schroefdop. De ellepijp, die het belangrijkste deel van de holle stromus vormt, wordt verscheidene malen doorboord en soms ook gekristalliseerd.

Piercings elders op het lichaam worden niet als modieus beschouwd. Het krimpende viooltje is een goed voorbeeld. Het eindproduct is echter een beetje een gemengde zegen. Het violet wordt verwijderd, en de zijstructuren worden ingepakt in een steriel materiaal dat past bij de cosmetische tandartspraktijk. Het paarse spul dat verwijderd had moeten worden, wordt vervolgens in de zijtexturen geïnjecteerd, zodat ze zouden moeten opgaan in het glazuur.

 

LEES MEER : 

Tattoo Tilburg

Piercing shop