Categorieën
Default

Visuele notulen

Lucht, Zonsondergang, Meisjes, Weergave, Raam, Wolk

Ik denk het niet. Ik teken mijn eigen Visuele notulen, weet je.

Een uitzondering op deze regel is als er een foto is van het product dat ik onderschrijf. Dan en alleen dan mag ik de foto van iemand anders gebruiken. Dit komt omdat ik wil dat de hoofdgedachte van het product duidelijk wordt voor de gebruiker. Het oog van de gebruiker volgt natuurlijk het oog van de marketeer. Eigenlijk worden de producten van marketeers duidelijk voor de gebruikers als ze beginnen met lezen.

De andere manier om dit te doen, is door de gebruikers te vertellen wat ze moeten doen om hun probleem op te lossen. Wanneer ze op de link klikken, komen ze op de pagina terecht. Dan kunnen ze hun probleem via die pagina oplossen.

Daarom zijn getuigenissen zeer effectief. Ze vertellen alles over een product. Alleen goede getuigenissen kunnen de klanten overtuigen.

Het is niet aan te raden om een ​​specifiek soort getuigenis te maken, maar u moet een getuigenis schrijven over elk detail dat u over een product weet.

Ben je geïnteresseerd in koken op gas? Maar heb je geen kookervaring? Hoe zit het met gasprijzen? Quiz over gas, weet je dat aan het eind van de maand de gasleverancier het gas afsluit? Als u een vraag krijgt over gas als uw grootste probleem, vertrouwt u het gasbedrijf dan niet? Ze besteden genoeg geld aan reclame. Alleen zij vertellen je het hele verhaal. Ze sloten af ​​bij $ 7,00 gas, dan $ 3,00 gas volgende dinsdag, dan $ 12,00 gas op de tweede dinsdag. Waarom geloof je ze niet? heeft betrekking op elk detail van een product. Hoeveel kost koken op gas? Hoeveel kost het kopen van een nieuwe Gas ONLY?

Denk aan het verschil tussen de twee gasprijzen. Ik denk dat je het idee snapt.

U wilt in staat zijn om het product binnen het programma te promoten. Dat kan niet als je je alleen maar aanmeldt. Als je eenmaal lid bent, probeer je een Super Affiliate te worden. Laat mensen je niet vertellen dat je geen affiliate moet worden.

Denk aan het verschil tussen de prijzen van het gas voor dezelfde gasprijs op de eerste en tweede dinsdag.

We gaan hier meer over praten in andere secties, maar als je niet nadenkt over de prijs van gas wanneer je naar een programma kijkt, bega je een fatale fout. De prijs van gas is gewijzigd op de eerste en tweede dinsdag van de maand voordat u zich aanmeldt. U kunt profiteren van het prijsverschil, maar u moet het verschil begrijpen.

Je bent geld aan het verliezen.

If a program is for selling an E-book at $19.95 and the merchant gives you a 50% commission of $14.99 per sale, you are losing money. You would need to sell 50 copies of that E-book to meet your minimum sales target.

You are better off focusing your attention on a different program.

If a program is for selling a product with a sales target of $25 and the merchant pays you 75% per sale, you are still losing money. You would need to sell 25 copies of the product to meet your minimum sales target.

You are better off focusing your attention on a different program.

If a program is for selling an E-book at $19.95 and the merchant pays you 75% per sale, you are still losing money. You would need to sell 50 copies of that E-book to meet your minimum sales target.

You are better off focusing your attention on a different program.

Als een programma bedoeld is om een ​​product te verkopen met een verkoopdoel van $ 25 en de handelaar betaalt u 75% per verkoop, bent u slechter af. U zou 50 exemplaren van dat product moeten verkopen om uw minimale verkoopdoelstelling te halen.

Je kunt je beter focussen op een ander programma.

Als een programma bedoeld is voor het verkopen van een e-book voor $ 19,95 en de handelaar betaalt u 75% per verkoop, dan moet u 50 exemplaren van dat e-book verkopen om uw minimale verkoopdoelstelling te halen.

Je kunt je beter focussen op een ander onderwerp.