Categorieën
dieren

Hondentraining

Hondenschool Limburg

 

 

 

 

Men zegt dat liefde de basis is van een nieuw leven, maar liefde is niet het enige fundament. Voedsel is ook een vitaal ingrediënt om het leven van het schepsel in stand te houden.

Hier bij Doggy Dog Training begrijpen we dat de juiste aanpak in het voeden van de hond zijn voedingsbehoeften.

Hondenkoekjes zijn het basisvoedsel dat de meeste plaatsen aanbieden. Maar een hond is meer dan alleen een hond, het is een liefdevolle metgezel, ja een hond is de beste vriend van de mens, en in tijden van nood kun je alleen maar begroet worden door je hond.

Hondenschool houdt niet alleen in dat de hond kunstjes worden geleerd, maar ook dat de eigenaar leert hoe hij op de juiste manier met de hond moet omgaan. Hondentraining helpt zelfs om de hond gezond te houden door hem te leren een sociaal wezen te zijn. Zie het als een vaccinerende arts, het is de plicht van de eigenaar om voor de hond te zorgen door hem op de juiste manier op te voeden.

Hondentraining kan leuk zijn en tegelijkertijd wordt u de waarde van toewijding, doorzettingsvermogen en geduld bijgebracht.

Een hond kan al op zeer jonge leeftijd worden afgericht, het vergt alleen de toewijding en het geduld van de eigenaar. Wij zien puppies als een blanke lek, kijk hoe ze in staat zijn om op zo’n jonge leeftijd te leren.

Als een hond van jongs af aan moet leren, vergt dat veel vertrouwen, dat nodig is om de hond zelfs nieuwe kunstjes te leren. Dus hoe train je een hond? Het is zo eenvoudig als het klinkt, uw hond trainen. Er worden meestal eenvoudige vragen gesteld en het antwoord komt meestal heel snel.

Waarom wil je je hond trainen?

Training om een betere hond te zijn of gewoon een hond die niet buitensporig blaft of kauwt en de omgeving vernielt.

Om een voogd te zijn en het huis en de familie te beschermen.

Om een speelkameraadje voor de kinderen te worden.

Om mee te doen aan hondensporten en activiteiten.

Om ongewenste eigenschappen bij de hond af te schrikken.

Om door de meester beheerd en gecontroleerd te worden op een manier die aangenaam is en niet bestraffend. De bovengrondse anti-blafhekken en andere elektronische en chemische middelen kunnen worden gebruikt voor de opleiding.

Een goed opgevoede hond is een goed opgevoede hond en echt een plezier om te hebben.

Basis honden gehoorzaamheidstraining

Deze training omvat het trainen van de hond om een of andere gedragsactie uit te voeren of te controleren, dit kan inhouden dat de hond wordt begeleid om een bench te gebruiken en te stoppen met eten van een tafel of te stoppen met op iemand te springen, te zitten of te stoppen met door het huis te rennen. Basis gehoorzaamheidstraining kan een of ander gedragsmanagement of communicatiesysteem inhouden dat de hond duidelijk maakt wat er verwacht wordt.

Uitrusting voor hondentraining

Een clicker wordt over het algemeen gebruikt voor het trainen van honden. Clickers zijn het meest effectief gebleken en werden ontwikkeld door de B.F. Skinner stichting. De basiscomponenten van een clicker zijn een plastic doosje met een stukje metaal erin. Wanneer het metaal wordt ingedrukt en losgelaten, maakt het een klikkend geluid. De klik wordt meestal gevolgd door een beloning en andere positieve bekrachtiging. De meeste clickers zijn te bedienen zonder enige fysieke manipulatie van het dier.

Riemen en halsbanden

Een riem kan worden gebruikt om de hond onder controle te houden bij het wandelen in een dichtbevolkt gebied. Hij kan ook worden gebruikt om de hond dicht bij zich te houden bij het uitvoeren van een activiteit die niet bevorderlijk is voor de hond. Leibanden kunnen een combinatie zijn van leer, nylon of ketting. Zorg er bij het gebruik van een riem voor dat de hond te allen tijde aangelijnd gehoorzaamt en onder controle is.

Halsbanden voor honden

Een halsband wordt rond de hals geplaatst en is strak genoeg gemaakt om niet af te glijden wanneer de hond trekt. Hij is meestal gemaakt van leer of nylon. Als de halsband sterker is, is hij bestand tegen de constante druk van de hond wanneer hij trekt. Het is van essentieel belang dat de hond de hele tijd een halsband om heeft en niet alleen wanneer hij getraind wordt.

Hondenbedden en bench

Het bed van de hond is zijn privé-ruimte waar hij kan ontspannen en snoezelen. Het is van essentieel belang om de hond een bed te geven dat niet alleen comfortabel is, maar ook duurzaam. De bench is ook belangrijk omdat het de hond een eigen thuis geeft waar hij kan verblijven, zelfs als u niet in de buurt bent.

lees meer:

Hondenopvang Limburg |

Hondenschool Limburg |