Categorieën
algemeen

Hoe kunt u uw computer beschermen tegen malware?

Zorgbeveiliging

 

Er zijn veel veiligheidsmaatregelen:

Inenting : Dit is het proces of de apparatuur die mensen instellen om zichzelf en de plaats waar het wordt gebruikt te beschermen. Firewalls, gecodeerde telefoons, lokale, intranetten en firewalls. Het is duur om die invloeden te voorkomen, dus de meeste bedrijven die hun systemen willen beschermen, weten dat speciale maatregelen nodig zijn om ze te beperken.

: Dit is het proces of de apparatuur die mensen instellen om zichzelf en de plaats waar het wordt gebruikt te beschermen. Firewalls, gecodeerde telefoons, lokale, intranetten en firewalls. Het is duur om deze invloeden te voorkomen, dus de meeste bedrijven die hun systemen willen beschermen, weten dat speciale maatregelen nodig zijn om ze te beperken. zorgbeveiliging: Veel computersystemen vereisen niet dat een gebruiker elke keer inlogt als hij ze wil gebruiken, dus kan de softwarebeheerder software installeren die een nacontrole uitvoert telkens als een gebruiker het wachtwoord wijzigt of de allereerste keer dat hij het systeem verlaat. Deze nacontrole voorkomt dat de gebruiker toegang krijgt tot een niet-geautoriseerde site.

: Veel computersystemen vereisen niet dat een gebruiker iedere keer inlogt als hij ze wil gebruiken, dus de softwarebeheerder kan software installeren die een nacontrole uitvoert telkens als een gebruiker het wachtwoord wijzigt of de allereerste keer dat hij het systeem verlaat. Deze nacontrole voorkomt dat de gebruiker toegang krijgt tot een niet-geautoriseerde site. Logging at rest : Dit gebeurt op veel computersystemen waar de meeste apparaten een inlogscherm presenteren. Een mechanisch apparaat achter het toetsenbord zou een sensor bevatten die de beveiligingsstatus van het inlogscherm controleert telkens wanneer een gebruiker zijn of haar wachtwoord invoert. Dit voorkomt dat gebruikers misbruik maken van een dienst om vrije toegang te verkrijgen.

: Dit gebeurt op veel computersystemen waar de meeste apparaten een inlogscherm presenteren. Een mechanisch apparaat achter het toetsenbord zou een sensor bevatten die de beveiligingsstatus van het inlogscherm controleert telkens wanneer een gebruiker zijn of haar wachtwoord invoert. Dit voorkomt dat gebruikers misbruik maken van een dienst om vrije toegang te verkrijgen. Beveiliging van opslag: Het is niet moeilijk je een voorstelling te maken van alle gevaarlijke voorwerpen, zoals vergif en explosieven, die mensen in opslag zouden kunnen plaatsen. Om diefstal en fysieke schade te voorkomen, die beide het doel van het in eerste instantie ontworpen apparaat zouden kunnen ondermijnen, is een aantal redundantiemaatregelen ingevoerd.

Voorbeelden van IoT-beveiliging:

Advertentie Campagne

Controle op slechte publicaties

Uitgevers willen gebruikers de kans geven feedback achter te laten in hun recensies en beoordelingen, maar je kunt niet altijd vertrouwen op het ethische beleid en de mensen erachter. Veel sites bieden hun eigen geautomatiseerde systemen die het gemakkelijk maken om ongepaste inhoud te melden. Het doel is om slechte inhoud tot een minimum te beperken, zodat mensen kunnen verwachten dat ze zich op hun gemak voelen bij het achterlaten van recensies voor mensen die goed zijn, en dergelijke feedback helpt de kwaliteit van producten/diensten te verbeteren.

Hackers krijgen informatie via beveiligingslekken die via de sites zelf worden gemeld. Bloggers en schrijverssites zijn een geliefd doelwit, omdat de informatie van bedrijven niet wijd verspreid is, ook al zou van hen verwacht worden dat zij dergelijke kwetsbaarheden melden.

W3Techs zegt dat slechte inhoud kan worden veroorzaakt door kapotte websites. Als de browser of software geen verband houdt met de toepassing, kan de hacker meer vrijheid hebben om kwaadaardige code in de pagina te injecteren.

 

LEES MEER :