Categorieën
algemeen

Groene zeep – Hoe groene zeep te gebruiken

Leer onderhouden

 

Maar daarna kunt u groene zeep gebruiken voor een heleboel andere dingen, zoals het boenen van glimmende vloeren, het verwijderen van vlekken op stoffen met antieke print en alle andere keukens in huis.

green soap

Groene zeep is een goede natuurlijke zeep, zeer nuttig voor het reinigen van leer, leer onderhouden en het oppoetsen van alles wat stinkt.

Je kunt groene zeep zoals deze gebruiken om schoon te maken:

handtassen: een dikke laag zeep is meestal genoeg om natuurlijke reinigingsmiddelen te laten werken

bagage: sommige vlekken zijn op waterbasis, maar vetten maken ze slecht

Glans en lederen versieringen

Poets je spul flink op met verschillende effecten, zoals traditionele swirls of kleine concentrische cirkels, een pailletteneffect of een kauwgom. Daarna kun je het gewoon nog vijf keer oppoetsen met groene zeep. Je kunt zelfs snoepbolletjes in voorzakken doen of op andere plaatsen waar je een chique uitstraling wilt.

Hoe doe je zoete was

was in verschillende beelden

Dit laatste is nuttig voor het oppoetsen van alle materialen met was, zoals boekbanden en fotoafdrukken, oude meubelen, enz.

Je kunt groene zeep gebruiken om te poetsen:

perkament (saffraan) en papyrus: waar groene zeep minder goed op werkt is lichtgevoelig papier (bijv. textiel) en volumineuze media zoals boeken en tijdschriften, maar het werkt goed op met venster ingebonden boeken, landkaarten, reisposters en fotolijsten.

zeefdrukken: was is sterker op ongepaarde vellen papier. Gebruik dus een groene zeep of een groene oppervlaktesteek om over het materiaal te gaan.

tekeningen

Met was behandelde tekeningen zien er meestal zo anders uit dat ze interessant zijn om naar te kijken. Was is een polaire verbinding die zuur en verbindingen bevat die lijken op verf.

* In het algemeen laat het maken van een tekening met een speciale en bijzondere techniek een indruk na, maar ook een verlies van was.

* Als je het “te goed” doet [Sébastien’s methode] kan het eindigen in een wasnevel in plaats van een sterke was om te schilderen.

* Als de was te sterk is, kan dit de wasflits veroorzaken [methode Guillaume Buteau], waarbij de inkt, hoewel opgenomen in de was, te diep wordt ingesneden om eruit te komen.

maar we zullen deze overlaten aan onze leraar

 

LEES MEER :