Categorieën
dieren

Een paardrij-instructeur

Paardrij instructrice

 

 

Een paardrijprogramma richt zich op de rijkunst en de tactieken die nodig zijn om een paard naar een hoger niveau te tillen. Waar richt een paardrijprogramma zich op? Rijtechniek: beschikt over stabiele platforms met haken (die het gewicht van een ruiter kunnen dragen) en een zadel of zitvlak

paardenuitlijning en techniek

stabiliteit en precisie van de bewegingen en vaardigheden als sta-stander

slingeren en evenwicht

niet-elektrisch en niet-geleidend materiaal

stabiliteit van de eigen controle In de loop der jaren is de veiligheid van de ruiters er niet altijd op vooruitgegaan: gebrek aan opleiding en gebrek aan kennis zijn twee belangrijke redenen voor ongelukken met paarden. Helaas worden ruiters gemakkelijker voor de gek gehouden wanneer zij de methoden van anderen volgen. Naast het onderzoeken van de kennis van de ruiter die senioren opleidt, zouden ruiters hun eigen leerproces moeten externaliseren. Het beste bewijs voor de veiligheid van een paardrijsysteem ligt in de bewegingen, techniek en resultaten van hun leerlingen. Een gezonde dosis geduld en kennis is ook noodzakelijk.

Hoe worden paarden behandeld bij paardrijinstructeurlessen? Paarden worden niet getraind op een geval per geval basis. Ruiterinstructie gaat er alleen van uit dat een paard geschikt is om te rijden. Het is onjuist te verwachten dat elk paard een statuur heeft dat geschikt is voor een buitenlandse ruiter. Factoren die ertoe bijdragen dat een ruiter niet geschikt is, kunnen zo miniem zijn als een onjuiste vachtverzorging, de pasvorm van halsband en tuig, tamme of te grote kloven tussen de benen van het dier of met het zadel. Het kan ook zijn dat een ruiter meer dan tien centimeter van de uier van het paard (of muilezel of ezel) gebruikt om een gat terug in het zadel te bedekken. Omdat elk paard individueel ontwikkeld is, zullen de experts van Horseback Riding Instructor Classes u de horsemanship techniek laten zien die geschikt is voor uw specifieke paard.

Hoeveel materiaal heeft een Paardrij-instructeur nodig voor een paardrijles? Een Paardrij-instructeur heeft minstens vier trainingsdekens van goede kwaliteit nodig. Een trainingsdeken is een zacht, niet-geleidend materiaal dat stijf genoeg is om het gewicht van een ruiter te kunnen dragen. De dekens zijn de opzethoeken van de rug van een paard (de flanken genoemd). De dekens worden door de ruiter gedragen en worden aan het zadel bevestigd om de ruiter een stabiele basis te geven om te oefenen. De trainingsdeken wordt gekoppeld aan het zelfstellende zadelsysteem om te zorgen voor een goede, cosmetische pasvorm tussen de ruiter en zijn materiaal. Een dubbel matraszadel van productiekwaliteit (intimiderend voor het paard) biedt een gestoffeerde stoel tussen de individuele trainee en het paard. Het is de ideale plaats voor jongere ruiters om het grootste deel van de tijd tijdens hun les door te brengen, aangezien het paard nog niet gewend is aan zowel ruiter als zadel. Wagens en kamelen vereisen een ander zadel. Auto’s hebben een zadel nodig dat speciaal voor kamelen is ontworpen. Een bedrijf dat zich niet met paarden bezighoudt, zoals een school voor autoraces, zal een kamelenzadel aanschaffen. Een zadel van goede kwaliteit voor paarden heeft twee leren gedeelten die onder elkaar gevouwen zijn om te kunnen rusten, de knieën en benen sterker te maken, en de romp beter te positioneren. Dit soort zadels zijn ook belangrijk voor paarden die moeite hebben met staan. Wat is een goede lengte van het leszadel en of haakmaat? Uw leraar moet de lengte kennen en alle kleine stappen waar een verstandige instructeur naar zou kijken om effectieve haaklengtes te bepalen. Trials rijden is belangrijk voor de progressie van een ruiter naast het leren rijden. Landmeters zullen tijdens hun tocht om hun werk te kunnen doen en extra geld te verdienen, soms per ongeluk door woestijn of rotsen rijden wanneer zij een gebouw of ziekenhuis proberen te bereiken voor een inspectie. Deze proeven brengen meestal een tribale depressie bij de werkploegen teweeg, maar het kan ook de productiviteit van het bedrijf als geheel verhogen. Naast rijtaken kunnen surveys worden georganiseerd bij watervliegtuigstations, luchthavens, geautomatiseerde glasvezelwerven, constructies van bewapeningsfabrieken, en militaire brandstofgebieden. Surveying activiteiten kunnen worden aangepast aan de weersomstandigheden en testen van de kennis van de werknemer.

lees meer: